PASTA Z WĘDLINY I SERKÓW TOPIONYCH.doc

(24 KB) Pobierz
PASTA Z WĘDLINY I SERKÓW TOPIONYCH

 

 

 

 

             PASTA Z WĘDLINY I SERKÓW TOPIONYCH   

 

 

 

 

                               2-3 serki topione,

                               25 dag szynki, chudej wędliny lub mięsa,

                                    szczypiorek,

                                 2 strąki zielonej papryki,

                                 2 duże, mięsiste pomidory

                           lub 2 strąki czerwonej papryki,

                                    sól, pieprz

 

 

   Wędlinę lub mięso drobno posiekać. Szczypiorek drobno pokroić. Serki rozgnieść widelcem i połączyć z wędliną i zieleniną.

                 Pomidory (bez skórki) i paprykę pokroić w kostkę. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, doprawić solą i pieprzem.

...
Zgłoś jeśli naruszono regulamin