MAKARON W SOSIE KANOWO -POMIDOROWYM.doc

(25 KB) Pobierz
Makaron w sosie kaniowo-pomidorowym

 

 

 

    MAKARON W SOSIE KANIOWO - POMIDOROWYM

 

 

                                   makaron,

                                 5 dużych kani,

                                    domowy przecier pomidorowy,

                                    (niekoniecznie domowy)

                                    sól, pieprz do smaku

 

 

 

Polecam makaron w sosie kaniowo-pomidorowym, tak na szybko to trzeba ugotować makaron aby oczywiście był aldente i niech kogoś wszechmocny broni by nie rozgotował makaronu bo jest wtedy wstrętny.

Osobno na patelni poddusić kanie około 5 dużych sztuk , a następnie dodać domowy przecier pomidorowy. Na koniec odcedzony makaron dodać na patelnie do kań z pomidorami, chwile poddusić i potrawa gotowa.

Nie zapomnijcie posolić i popieprzyć do smaku. Smacznego

 

...
Zgłoś jeśli naruszono regulamin