kawiorowa przekąska.txt

(0 KB) Pobierz
KAWIOROWA PRZEK�SKA 

Przygotowanie: 15


Sk�adniki na 4 porcje

�		jajka 4 szt
		
�		kawior 1 ma�e op.
		
�		sa�ata karbowana 1 szt
		
�		chleb tostowy 4 kawa�ki
		
�		sok z cytryny
		
�		mas�o
		
�		zielona pietruszka
		

Etapy przygotowania

1.		Jajka ugotowa� na twardo, przekroi� na p� i wydr��y� ��to. Do wydr��onego 
jajka na�o�y� kawior.
				
2.		Zrobi� grzanki. Sa�at� umy� i skropi� sokiem z cytryny. Na talerzu u�ozy� 
finezyjnie nadziewane jajko, wydr�zone ��tko przysrojone zielona pietruszka oraz grzanki 
z mase�kiem i sa�at
Zgłoś jeśli naruszono regulamin