Michael Webb - Dating Exercises.pdf
(
109 KB
)
Pobierz
Microsoft Word - 3E316E0C-6D06-18261F.doc
A Better Way to Date
Dating Exercises
DATING EXERCISES
EXERCISE 1: Developing A Partner Profile
Step 1.
The key characteristics of my closest friends and people I enjoy being with:
(1)
(2)
(3)
(4)
(5)
Step 2.
The things I enjoy doing most in my spare time:
(1)
(2)
(3)
(4)
(5)
Now turn the page to complete your partner profile
A Better Way to Date
Dating Exercises
My Partner Profile
(1)
(2)
(3)
(4)
(5)
(6)
Enjoys some of the following activities
(a)
(b)
(c)
(d)
(e)
A Better Way to Date
Dating Exercises
EXERCISE 2: Identifying Strategic Locations
Question 1.
Where would I meet women who are ………………?
(Insert Partner Profile Item 1)
Answer 1.
(a)
(b)
(c)
(d)
Question 2.
Where would I meet women who are ………………?
(Insert Partner Profile Item 2)
Answer 2.
(a)
(b)
(c)
(d)
Question 3.
Where would I meet women who are ………………?
(Insert Partner Profile Item 3)
Answer 3.
(a)
(b)
(c)
(d)
A Better Way to Date
Dating Exercises
Question 4.
Where would I meet women who are ………………?
(Insert Partner Profile Item 4)
Answer 4.
(a)
(b)
(c)
(d)
Question 5.
Where would I meet women who are ………………?
(Insert Partner Profile Item 5)
Answer 5.
(a)
(b)
(c)
(d)
Question 6a.
Where would I meet women who enjoy……………?
(Insert Partner Profile Item 6a)
Answer 6a.
(a)
(b)
(c)
(d)
A Better Way to Date
Dating Exercises
Question 6b.
Where would I meet women who enjoy……………?
(Insert Partner Profile Item 6b)
Answer 6b.
(a)
(b)
(c)
(d)
Question 6c.
Where would I meet women who enjoy……………?
(Insert Partner Profile Item 6c)
Answer 6c.
(a)
(b)
(c)
(d)
Question 6d.
Where would I meet women who enjoy……………?
(Insert Partner Profile Item 6d)
Answer 6d.
(a)
(b)
(c)
(d)
Plik z chomika:
zwyczajny11
Inne pliki z tego folderu:
Dating Online and How to Improve It by Writing Excellent Profiles.pdf
(63 KB)
!! Internet Success - Google Adwords Tactics.pdf
(197 KB)
!Special_cunnilingus_techniques_and_secrets.doc
(25 KB)
#1 Smart Sheet.pdf
(22 KB)
#2 Body Voice Sheet.pdf
(16 KB)
Inne foldery tego chomika:
- ! 1. AUDIOBOOKI profesjonalny lektor
- ◢◤-FILMY POLSKIE
Pliki dostępne do 01.06.2025
Pliki dostępne do 19.01.2025
Pliki dostępne do 21.01.2024
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin