Pasta z makreli.pdf
(
29 KB
)
Pobierz
46983167 UNPDF
Pasta z makreli
Składniki Przepis
spora wędzona makrela
20 dag półtłustego twarogu
ze trzy konserwowe ogórki
2 łychy majonezu
koperek świeży lub suszony
sól, pieprz
łyżeczka przecieru
pomidorowego
Makrelę pozbawić ości i skóry i dokładnie rozgnieść
z twarogiem.
Wymieszać z pokrojonymi w drobną kostkę
ogórkami, dodać majonez, przecier pomidorowy,
przyprawy, trochę posiekanego koperku i dokładnie
połączyć.
Pasta jest doskonała do pieczywa, mnie najbardziej
smakuje z ostrym keczupem na kanapce.
Plik z chomika:
bdmikolaj
Inne pliki z tego folderu:
Ryba po grecku.pdf
(33 KB)
Śledzie w marynacie.pdf
(32 KB)
Pstrąg z kombiwaru.pdf
(32 KB)
Pasta z tuńczyka.pdf
(30 KB)
Pstrąg z boczkiem i cytryną.pdf
(41 KB)
Inne foldery tego chomika:
+++CIASTA przepisy+++
▬ Przepisy kulinarne
►► COŚ DLA ŁASUCHÓW
◄▒▒► CIASTA BEZ PIECZENIA
● ● CIASTA-ciasteczka-DESRERY-●●
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin