Pstrąg z kombiwaru.pdf
(
32 KB
)
Pobierz
59392655 UNPDF
Pstrąg z kombiwaru
Składniki Przepis
pstrąg bez głowy i zawartości
przyprawy
cytryna
olej
Oczyszczonego pstrąga posolić, popieprzyć,
posypać ostrą papryka i skropić cytryną (od zewnątrz
i od środka). Zawinąć w posmarowaną olejem folię
do pieczenia (tzw. sreberko) i łożyć do kombiwaru na
około pół godziny przy maksymalnej temperaturze
pieczenia.
Na 10 min przed końcem podziurkować folię, żeby
odparowały woda i sos. Sprawdzić, czy rybka juz sie
upiekła i wcinać z frytkami i surówkami.
Rady:
Przypraw nie należy skąpić, żeby pstrąg po
upieczeniu pstrag nie był mdły. nie wiem jak to jest,
ale podczas pieczenia jakoś bardziej się ulatniają niż
podczas smażenia.
Plik z chomika:
mzyla
Inne pliki z tego folderu:
Żółta sałata z pędami bambusa.pdf
(32 KB)
Żydowska sałatka warzywna.pdf
(44 KB)
Świąteczny tort z Linzu.pdf
(35 KB)
Śledzie w marynacie.pdf
(32 KB)
Łazanki.pdf
(48 KB)
Inne foldery tego chomika:
chemia nowej ery 1 wszystkie!!!
ciasta siostry Anastazji
Dokumenty
filmy
Galeria
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin