zestaw 5,6.pdf

(1085 KB) Pobierz
o STOPNIA
<200 mg Cholesterol
1800 keal
0 .. S TOP N I A
<200 mg Cholesterol
1800
ZESTfilN 5
tlasycone kwasy Uuszczowe < 7% ogotu energii
% energll z Uuszczu < 30. Blonnlk pokarmowy > 30g
ZESTfilN 6
tlasycone kwasy Uuszczowe < 7% ogotu energli
% energll z Uuszczu < 30. Blonnlk pokarmowy > 30g
keal
I Suiadauie
4SOkeal i
Z upa mleczna:
- ml e k o 0,5 % __
J c gecznica z szyrtkit i pomidorem:
- 3 biatka
- sz y nka __ /40g) 1
- pomidor __ (100g) 1
Bulka pszenna __ f50g) 1
Margaryna _ J 109) 2
S o k marchwiowo - jabl k owy __ (300g) 1
D Sniadanie
(250g) I szklanka
- pt a tki kukury d z ia n e __
(12g) 3 plaskie tyzki
plaster
sredni
sztuka
plaskie tyzeczki
d u z a sz kla n ka
1 8 0 keal l
Kanapki z tuD . czykiem :
- c hle b i: y tni r azowy __
( 60g) 2 cienkie kromki
- tUrl c z y k z wody __
( 60g) 1/3 sredniej puszki
- m argaryna __
(1 0g ) 2 ptaskie tyzeczki
Surowka z papryki i pomidor a :
- papr y k a zielona __
(1 OOg) 1 /2 sr e d n i e j
Kanapki z past c t
z k urczaka i ogorkiem:
- chleb chrupki __ (20g) 2 kromki
- margaryna _ _ (5g)
- pom i dor __
(100g) 1 sredni
D e rbata b ez cukru
1 ptaska tyzeczka
Sok gr e j pfrutowy __ (300g) 1 duza szklanka
C hl eb ch r upki __ ( 2 0g) 2 kromki
- pasta kanapkowa z kurc z aka __ (40g)
- ogo r ek _ _ (100g) 1 sredni
630ke al j
Zupa kalafior owa:
- wtoszczyzna _ _
ZU pa ogor kowa:
- wtoszczyzna __ (6 0g )
- ogorek kwa sz o n y _ _ (80g)
- o l e j _ (4g )
- z i emni a ki _ _ (50g)
Leczo:
- mi~so z piers i kurcz a k a _ _ (100g)
- o l ej __ ( 8g) 2 t yz e c zki
- papry k a _ _ ( 1 00g) 1/ 2 sr e dni e j
- cukinia _ _ (50g)
- pomid o r __ (50g) 1 maty
- cebul a __ (20g) 4 kr <: t z ki
Ryz bial y _ (60g) 4 ty z ki
Sok z czarnej porz e c zki _ _ ( 2 00g ) 1 ni e p e tna szk l .
. ·od w ieezorek
(60g)
- kala fi or __
(1 OOg) 1 szklanka
1 sre d n i
1 tyzeczka
1 mal y
- olej __
1 tyzeczka
( 4 g)
- m a k a r on __
(1 Og) 1 tyzka
Kollet z piersi indyka sm a iony
bez Uuszczu __ (1 OOg)
Ziemniaki z wody _ _ (200g)6 lyzek
Olej __ (8g) 2 tyze c zki
B r ukselka z wody __ ( 1 OOg) 1 s zk l a n ka
Surowka zjablka i marchwi:
-ja b tk o __
( 1 40g ) 1 sr edni e
- mar c h ew k a __
( 1 O Og) I s zk l a n ka
Woda mineraIna
--- Ma sla nk a __ (250g) 1 szklanka
Pumpernikiel __ (30g) I kromka .
360kcal
Chleb Graham _ _ (60g) 2 cienkie kromki
Twarozek z czosnkiem:
- se r t wa r ogowy c hud y __
180k eal J
Podwi eez o re k
18 0kcal
Jablko __ (200g) I duze
Jog u r t n atu r aI ny __ (150g) I opak.
Iiolaeja ___ __ _
360keal l
Ziemniaki z zsi a dlym mlekiem:
- zie m n i ak i goto w ane __ (150g) 5 tyzek
- zsiadte mleko __ (300g) 1 miseczk a
KaIa fi or z wody __ (1 O O g) 1 / 2 szkl ank i
Olej _ ( 8g) 2 tyzecz ki
Derbata bez cukru
(100g) 2 srednie plastry
- czosnek
I z< : t b ek
- kietki sojowe __
(20g ) 1 t yzka
Derbata bez cukru
1049627234.001.png
Zgłoś jeśli naruszono regulamin