Pstrąg z kombiwaru.pdf
(
32 KB
)
Pobierz
59392655 UNPDF
Pstrąg z kombiwaru
Składniki Przepis
pstrąg bez głowy i zawartości
przyprawy
cytryna
olej
Oczyszczonego pstrąga posolić, popieprzyć,
posypać ostrą papryka i skropić cytryną (od zewnątrz
i od środka). Zawinąć w posmarowaną olejem folię
do pieczenia (tzw. sreberko) i łożyć do kombiwaru na
około pół godziny przy maksymalnej temperaturze
pieczenia.
Na 10 min przed końcem podziurkować folię, żeby
odparowały woda i sos. Sprawdzić, czy rybka juz sie
upiekła i wcinać z frytkami i surówkami.
Rady:
Przypraw nie należy skąpić, żeby pstrąg po
upieczeniu pstrag nie był mdły. nie wiem jak to jest,
ale podczas pieczenia jakoś bardziej się ulatniają niż
podczas smażenia.
Plik z chomika:
kasica171
Inne pliki z tego folderu:
Kartofelki z grilla.pdf
(31 KB)
Pyszny sernik z rodzynkami.pdf
(32 KB)
Torcik walentynkowy.pdf
(51 KB)
Ananasowe marzenie.pdf
(29 KB)
Aromatyczne naleśniki z jabłkami.pdf
(34 KB)
Inne foldery tego chomika:
◆ ANNABEL LANGBEIN - kuchnia w stylu wolnym
◆ JEDZENIE NA ULICACH ŚWIATA
◆ KUCHENNE KOSZMARY GORDON RAMSAY
◆ KUCHENNE REWOLUCJE
◆ MASTERCHEF Gordon Ramsay SEZON 3 - Masterchef US 3 NOWOŚĆ
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin