Zarządzanie jakością żywności – wd1 – 17.02.2010r.pdf
(
2035 KB
)
Pobierz
243331029 UNPDF
Klasycznadefinicja
ja
koSci
zesp6l wlaSciwoSci
liczbowych
wplywajana
I
charakterystyk
uslugi. kt6re
wyrobu.
zdolnoScclozaspokajania
f
i
I
CZY
"t
"'A
.l
:l
l.o(f
\|
\
';,
\\'arto.
bo:
Plik z chomika:
wnozcik2007
Inne pliki z tego folderu:
Zarządzanie jakością żywności – wd1 – 17.02.2010r.pdf
(2035 KB)
Inne foldery tego chomika:
Analiza sensoryczna II
Podstawy oceny żywienia
Rynek usług - hotelarstwo, restauracje, catering
Techniki instrumentalne w badaniu żywności
Technologia gastronomiczna i obsłga konsumenta
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin