Sałatka z tuńczykiem.pdf

(185 KB) Pobierz
Sa³atka z tuñczykiem - Kuchnia Gazeta.pl
Sałatka z tuńczykiem - Kuchnia Gazeta.pl
Blogi Forum Poczta Randki
+ Ogłoszenia Aaaby.pl Gazeta Wyborcza
Kobieta: | Wysokie Obcasy | Avanti | Poradnik Domowy | Kuchnia | Dziecko | Ślub | Cztery Kąty | Rodzić po Ludzku |
Kuchnia
Nauka gotowania
Dla zaawansowanych
Wasze przepisy
Przepisy ze świata
Przepisy A. Kręglickiej
Przepisy M. Gessler
ABC Przypraw
Forum Kuchnia
Poleca "Kuchnia"
Numery "Kuchni"
Reklama
Gazeta.pl > Kuchnia
Piątek , 27 stycznia 2006
Sałatka z tuńczykiem
Danie wegetariańskie: nie
Autor:
Składniki:
- 40 dag brokułów
- 4-6 łyżek kaparów
- sok z 1 cytryny
- 8 młodych porów
- 8-10 czerwonych dymek
- 3 puszki tuńczyka w sosie własnym
Sposób przyrządzania:
Baza przepisów
Osącz tuńczyka, przełóż na półmisek.
Pory dokładnie oczyść i umyj, wyrzuć
ciemnozielone liście, a białe części pokrój
na nieduże kawałki. Brokuły podziel na
różyczki, ugotuj do miękkości razem z
porami. Osącz i ostudź. Dymki pokrój w
plastry. Połącz wszystkie składniki, skrop
sokiem z cytryny i delikatnie wymieszaj.
Fot. Bruno Fidrych / AG
Ciasta
Dania z kurczaka
Dania z ryb
Dania z wieprzowiny
Dania z wołowiny
Desery
Dodatki do dań
Drinki
Grill
Grzyby
Napoje
Przetwory
Przystawki
Sałatki
Sosy
Śniadania
Zupy
Dodaj przepis!
powrót
Wasze opinie
+ DODAJ swoją opinię
Ten artykuł nie ma jeszcze żadnych opinii.
Kuchnie świata
Kuchnia arabska
Kuchnia chińska
Kuchnia francuska
Kuchnia grecka
Kuchnia japońska
Kuchnia włoska
Copyright © Agora SA ˙•˙O nas˙•˙Reklama˙•˙Ochrona prywatności˙•˙Mapa serwisu
Poleć stronę znajomym | Zgłoś problem lub błąd
1 z 1
06-01-27 17:12
30575368.007.png 30575368.008.png 30575368.009.png 30575368.010.png 30575368.001.png 30575368.002.png 30575368.003.png 30575368.004.png 30575368.005.png 30575368.006.png
Zgłoś jeśli naruszono regulamin