Cordon bleu.pdf
(
28 KB
)
Pobierz
5857868 UNPDF
CORDON BLEU
Składniki:
Wykonanie:
Rozbite i wymoczone w mleku sznycle nacieramy
czosnkiem i tymiankiem, solimy i pieprzymy. W środek
wkładamy plasterki sera i szynki, spinamy wykałaczką.
Panierujemy w jajku, mące i tartej bułce. Smażymy na
rumiano z obu stron. Podajemy z kolorowym ryżem na
sypko oraz fasolką.
·
4 sznycle
cielęce albo 4
piersi kurczaka
·
4 plastry
szynki
·
4 plastry
ementalera
·
4 ząbki
czosnku
·
1 łyżka
musztardy
Dijon
·
2 jajka
·
mąka
·
tarta bułka
·
, sól,
pieprz
tymianek
Plik z chomika:
chesschempion
Inne pliki z tego folderu:
Maciej Kuroń - Polska Kuchnia Rzeczypospolitej Wielu Narodów.pdf
(966499 KB)
124 Przepisy na ZUPY.pdf
(1655 KB)
''Nocne'' bułeczki.pdf
(88 KB)
'Chilli con carne'.pdf
(295 KB)
'Chilli con carne' 2.pdf
(92 KB)
Inne foldery tego chomika:
- mecze - ▉ MUNDIAL 2018 CHOMIKUJ [ MECZE ] PL
--- filmy ▉ NOWOSCI FILMOWE LEKTOR NAPISY PL
--- filmy WARTO OBEJZEC ▉ NOWOSCI FILMOWE LEKTOR NAPISY PL
-- ---- ---- Young Fatties
- 💦 𝐅𝐈𝐋𝐌𝐘- 𝐋𝐄𝐊𝐓𝐎𝐑 II 𝐏𝐋
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin