Cząber.pdf
(
23 KB
)
Pobierz
25504784 UNPDF
Cząber
Ma przyjemny zapach i pikantny, korzenny smak.
Świetny do wędlin, serów topionych i wędzonych, fasoli, warzyw
kapustnych, zupy pomidorowej, grochówki i kartoflanki, mizerii, sałatek z
ziemniaków, zapiekanek, mięs pieczonych i kwaszonych ogórków.
Plik z chomika:
avi21
Inne pliki z tego folderu:
Anyż gwiazdkowy.pdf
(14 KB)
Bazylia.pdf
(23 KB)
Cayenne.pdf
(22 KB)
Chili.pdf
(21 KB)
Czarnuszka.pdf
(25 KB)
Inne foldery tego chomika:
= PRZEPISY-Alkohole i nalewki
= PRZEPISY-DANIA GLOWNE
●●●ALKOHOLE -przepisy
♠Kulinaria♠
ciasta i desery
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin