Pizza Tricolore.pdf

(89 KB) Pobierz
143363320 UNPDF
Pizza Tricolore
Składniki:
puszka pomidorów bez skórki
oliwa z oliwek
40 dag liści szpinaku
15 dag sera gorgonzola
sól
pieprz
Sposób przygotowania:
Szpinak dokładnie umyj, oczyść i pokrój w grube paski. Pomidory wymieszaj z solą i pieprzem. Ser
gorgonzola pokrój w kostkę. Na cieście rozłóż połowę szpinaku, posyp połową sera, rozłóż
zmiksowane pomidory oraz resztę szpinaku i sera. Skrop oliwą z oliwek, posyp solą i pieprzem.
Zapiekaj w piekarniku przez około 20-30 minut, w temperaturze 220 stopni.
Smacznego życzy redakcja e-spaghetti.pl!
Polecamy książki:
143363320.004.png 143363320.005.png 143363320.006.png 143363320.007.png 143363320.001.png 143363320.002.png 143363320.003.png
Zgłoś jeśli naruszono regulamin