Cordon bleu.pdf
(
28 KB
)
Pobierz
5857868 UNPDF
CORDON BLEU
Składniki:
Wykonanie:
Rozbite i wymoczone w mleku sznycle nacieramy
czosnkiem i tymiankiem, solimy i pieprzymy. W środek
wkładamy plasterki sera i szynki, spinamy wykałaczką.
Panierujemy w jajku, mące i tartej bułce. Smażymy na
rumiano z obu stron. Podajemy z kolorowym ryżem na
sypko oraz fasolką.
·
4 sznycle
cielęce albo 4
piersi kurczaka
·
4 plastry
szynki
·
4 plastry
ementalera
·
4 ząbki
czosnku
·
1 łyżka
musztardy
Dijon
·
2 jajka
·
mąka
·
tarta bułka
·
, sól,
pieprz
tymianek
Plik z chomika:
radiopokolenia
Inne pliki z tego folderu:
Żołądki drobiowe w potrawce.pdf
(30 KB)
Zapiekanka z kurczaka.pdf
(30 KB)
Zapiekanka z kiełbasy.pdf
(30 KB)
Wołowina z brokułami.pdf
(32 KB)
Potrawka kurczaka z ryżem(1).pdf
(28 KB)
Inne foldery tego chomika:
Książka Kucharska 7000 Przepisów
naleśniki
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin