Pasta z makreli.pdf
(
29 KB
)
Pobierz
46983167 UNPDF
Pasta z makreli
Składniki Przepis
spora wędzona makrela
20 dag półtłustego twarogu
ze trzy konserwowe ogórki
2 łychy majonezu
koperek świeży lub suszony
sól, pieprz
łyżeczka przecieru
pomidorowego
Makrelę pozbawić ości i skóry i dokładnie rozgnieść
z twarogiem.
Wymieszać z pokrojonymi w drobną kostkę
ogórkami, dodać majonez, przecier pomidorowy,
przyprawy, trochę posiekanego koperku i dokładnie
połączyć.
Pasta jest doskonała do pieczywa, mnie najbardziej
smakuje z ostrym keczupem na kanapce.
Plik z chomika:
Monisiaz1988
Inne pliki z tego folderu:
Zimowa sałatka owocowa.pdf
(32 KB)
Ziemniaki smażone.pdf
(31 KB)
Zapiekane piersi z kurczaka.pdf
(32 KB)
Włoska pomidorowa z fasolą.pdf
(33 KB)
Trzyskładnikowa z kapusty pekińskiej.pdf
(29 KB)
Inne foldery tego chomika:
☻ Grill ☻
☻Dodatki do pieczywa☻
☻Ryby☻
☻Stare przepisy Babuni☻
☻Zupy☻
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin