Warzywa.doc

(28 KB) Pobierz
Warzywa

Warzywa

 

Do wszystkiego:

·         sałata,

·         ogórek,

·         pomidor,

·         papryka,

·         bakłażan,

·         kabaczek,

·         karczoch,

·         fenkuł,

·         cebula,

·         pieczarki,

·         grzyby,

·         fasolka szparagowa zielona i żółta,

·         cukinia,

·         kabaczek,

·         por,

·         seler,

·         kapusty,

·         brukselka,

·         ogórki kiszone,

·         kapusta kiszona,

·         szpinak,

·         boćwina,

·         rzodkiew (NIE RZEPA!),

·         endywia,

·         szczaw.

Zabronione:

·         ziemniaki,

·         buraki,

·         kukurydza,

·         marchew gotowana

·         rzepa

Oliwki oraz awokado (połączenie węgli i tłuszczu) można dodawać z umiarem do posiłków tłuszczowych oraz do warzyw (raczej bez ograniczeń).
Warzywa strączkowe i motylkowe (fasola, groch, soczewica, soja) łączymy tylko z innymi węglowodanami.

 

...
Zgłoś jeśli naruszono regulamin