Pasztet z kaszy jęczmiennej.pdf

(337 KB) Pobierz
Pasztet z kaszy jęczmiennej
Składniki
kasza jęczmienna ugotowana 2 szklanki
ziemniaki ugotowane 5
marchewka 1
ogórki kiszone 2
czosnek 2 ząbki
sól szczypta do smaku
pieprz szczypta do smaku
bułka tarta 4 łyżki
802874937.009.png 802874937.010.png 802874937.011.png 802874937.012.png 802874937.001.png 802874937.002.png 802874937.003.png 802874937.004.png 802874937.005.png 802874937.006.png 802874937.007.png
Akcesoria
miskałyzkablachapiekarnik
Sposób przyrządzenia
Kaszę ziemniaki marchewkę najpierw ugotować i ostudzić Ziemniaki
marchewkę cebule czosnek ogórki przekręcić przez maszynkę
Wymieszać Dodać jajka kaszę bułkę tartą sól i pieprz Wszystko
dokładnie wymieszać Przełożyć do formy posmarowanej tłuszczem
Wygładzić powierzchnię Piec od 35-40 min w 180 stopniach. Po
upieczeniu ostudzić Podawać z sałatką lub szczypiorkiem.
802874937.008.png
Zgłoś jeśli naruszono regulamin