Karkówka - słodko kwaśna 1kg karkówki pokroić w plastry przyprawa z kamisa - żeberka na miodzie 3 ząbki czosnku kamis - keczup pikantny kamis - keczup łagodny 3 łyżki oleju 3-4 jabłka karkówkę umyć osuszyć pokroić w plastry przyprawę do żeberek rozprowadzić z olejem i wcisnąć 3 ząbki czosnku tak zrobioną marynatą natrzeć karkówkę - zostawić na 3-4 godziny a najlepiej na noc plastry karkówki układamy w ultra plus na karkówkę kroimy obrane jabłka w plastry zalewamy to 1/2 keczupu ostrego i 1/2 keczupu łagodnego wstawiamy do nagrzanego piekarnika 180 stopni c pieczemy 1 godz 30 minut podajemy z kaszą gryczaną lub pieczonymi ziemniakami i sałatą - naprawdę super karkóweczka proszę spróbować
ystyna1