Cordon bleu.pdf
(
28 KB
)
Pobierz
5857868 UNPDF
CORDON BLEU
Składniki:
Wykonanie:
Rozbite i wymoczone w mleku sznycle nacieramy
czosnkiem i tymiankiem, solimy i pieprzymy. W środek
wkładamy plasterki sera i szynki, spinamy wykałaczką.
Panierujemy w jajku, mące i tartej bułce. Smażymy na
rumiano z obu stron. Podajemy z kolorowym ryżem na
sypko oraz fasolką.
·
4 sznycle
cielęce albo 4
piersi kurczaka
·
4 plastry
szynki
·
4 plastry
ementalera
·
4 ząbki
czosnku
·
1 łyżka
musztardy
Dijon
·
2 jajka
·
mąka
·
tarta bułka
·
, sól,
pieprz
tymianek
Plik z chomika:
hazelleyes86
Inne pliki z tego folderu:
Kacze udka w pomarańczach z imbirem.doc
(478 KB)
Indyk świąteczny.doc
(794 KB)
KOTLETY MIELONE Z DROBIU.doc
(387 KB)
Kurczak z piekarnika.doc
(240 KB)
Aromatyczny kurczak z grilla.doc
(334 KB)
Inne foldery tego chomika:
██ PRZEPISY . . . ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬(1)
★Gotowanie★
2011
Anielska kuchnia
Anielska kuchnia II
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin