Bigos pieczarkowy.pdf

(73 KB) Pobierz
Bigos pieczarkowy - MojeGotowanie.pl - Grzyby - Bigos pieczar...
Bigos pieczarkowy
Dodane przez: Domola
Skþadniki
Po 0,5 kg
-pieczarek
-cebuli
-kiełbasy lub boczku
-ogórków kiszonych
3 łyŇki przecieru pomidorowego
3 łyŇki masła roĻlinnego
pieprz i sól
Etapy przygotowania
Skþadniki podsmaŇyę na tþuszczu, przeþoŇyę do garnka i dusię 5 minut. Podlaę kilkoma þyŇkami wody. Dodaę
koncentrat i zagotowaę. Podawaę z ziemniakami, ryŇem lub chlebem.
IloĻę porcji: 5
Czas przygotowania: 20 minut
Copyright © 2009
232087333.001.png 232087333.002.png 232087333.003.png
Zgłoś jeśli naruszono regulamin