Przepis na pstrąga wg Szwagra.pdf

(337 KB) Pobierz
349201169 UNPDF
Przepis na pstrąga wg. Szwagra.
P trągiwłożyddoalewyporądonejoliiwody(takna"jajko"),dużąilociąwieżychiół-
lubcyk,melia,pietruka,nadelera,baylia,ałwia- dużąprewagąjednegonich
UykamywtedywyranymakdominującegoiołaJapreerujałwilublubcykPo24godinach
tukiptrągówobuamyna
wieżym powietrzu - caobuaniaależnyodwarunkówpogodowych(łooce,wiatr)Skóraucha
- dowdarniWdidokoło2godinwgtymdymiewtemperature40-50 st.C.
Smaczne i bardzo delikatne.
349201169.001.png 349201169.002.png
utorSwagier,nadełałKruynka
349201169.003.png
Zgłoś jeśli naruszono regulamin