Tabela-5przemian.pdf

(2958 KB) Pobierz
187806294 UNPDF
wedtrug Pigciu Przemian
BARBARA
Listoprodukt6wspozywczych do ksiqzki:
0dlywianie
TEMELIE
@#ffiry
CIEPTE
NEUTRALNEffiI
ZbsLe:
ZieLorryorl<tsz
Worzywq:
Pietruszka (na,:)
Owoce:
Granat
Kumquat
Mieso:
Kurczak
Przyprowy'.
Ocet
Nopoie:
Sokwi6niowy
Z6o2e:
Bulgur
Kuskus
Orkisz
Owoce:
JrLt ttl
Maliny
Nopoie:
Herbata z
glogu
Worzylvo:
Brukselka
Prod.mleczne:
Mleko kozie
Serkozi
Serowczy
Przyprowy:
Bazvlia l)
Bylila p^osp.O
Hyzopl)
Jalowiec
Koziendka
Kakao
Kurkuma
Mak
Oregano O
Rozmarvn (J
Tymiani:k O
Nopoie:
Kawa czarna
Kawa zboiowz.
'Wino czerwon,:
7bo2e:
Amarant
Quinoa
z\4o
Worzywo:
Burak
czerq/ony
End),'wia
Pokrzlnva
Salatalodowa
Nopoie:
Herbata czarfla
Herbata Pu-Erh
?l;xd*
smok
Zbo2e:
Slodki ry2
Worzywo:
Dynia Hokkaicto
Fenkul
Kasztany
Slodkie ziemniaki
Sma|ona cebui.a
Owoce:
Brzoskwinie
Morele
Rodzynki
wlsnre slooKle
Oleie:
Dyniowy
Zbo2e:
Polenta (grys
kukurydziany)
Proso (kasza
iaglana)
Worzywo:
Bataty
Burak warzy-wny
Dynia
Fasolka szparagowa
Groszek zielony
Kalarepa
Kapustabiala,
czerwona i wloska
Marchcwka
Pietruszl<a (kot'zed)
g*'
Kapusta chirlska
slodki
rozprowodzo
wewszystkich
kierunkoch
odiy,vio
!
Ober2yna
Pieczarki
Papryka
Seier;bulwa i na6
Szparagi
Szpinak
We2ymord
inowilzo
Zbo2e:
187806294.001.png
odZy,,vio
inowilzo
Brzosksrinie
Morele
Rodzynki
\fiSnie slodkie
Oleie:
Dyniowy
Rzepakowy
Sojowy
Przyprowy:
Cynamon
Orzechy:
Kokosowe
IFinii
\fioskie
Ziemne
Pozostole:
Mleko kokosowe
Nopoie:
Herbata z kopru
wloskiego
Likier
Mi6d pitny
Portwein
Fasolkaszp^ragowa
Groszek zielony
Kalarepa
Kapusta biaia,
czerwona i wloska
Marchewka
Pietruszka (korzef)
./.temnraKt
Owoce:
Daktyle suszone
Fioi
Sii-ki ,urto,-t"
Migso:
'Wolowina
<)betzyfia
Pieczarki
Papryka
Seler: bulwa i nai
Szparagi
Szpinak
'$792ymord
Owoce:
Banany
Gruszki
Iabtka slodkie
a
Prod.soiowe: f
Mleko sojowe
'
Tofu
Prod.mleczne:
Smietanaslodka
Oleie:
Lniany
Sezamowy
Slonecznik
Z oliwek
Z kielk6w
Przy
Estra
Prod.mleczne:
Maslo
Mleko krowie
Ser z krowiego mleka
Przyprowy:
Szafran
'Wanilia
Slodziki:
Cukier trzcinowy
Melasa
Mi6d
Orzechy/Nosiono:
Dyni
Laskowe
Migdaty
Pistaciowe
Sezam
Slonecznika
Pozostole:
Jajka
Gnyb boczniak
Grzlrh slrii-tpke Qan )
Grzyby leSne
Nopoie:
Herbata z iukrecji
Sok z winop;ron
q-
'"f
WM
Zbo2e:
Owies
Worzywo:
Cebula surowa
Cebulka dynka
Clrzan
Por
Migso:
Ba2ant
Dzik
Kuroparwa
Sarna
Zaiac
Nopoie:
Wino ryZowe
(sake)
Przyprowy:
Anv2
saLvlruO
Estrigon,O
Galka
muszkatotowa
Gorczyca
Goidzlki
HHg""
Zbo2e:
Ryz
Worzywo:
Rzepa
czatfia
Migso:
GeS
Indyk
KrollK oz1K1
Przepi6rka
i nozewnqlrz
oswobodzo
,
llrrin krzv2owv
zost6j
Kminek '
K-'rlendraO
ttDpe,r
Li6i laurowy.
fltUczyk
Majeran€k i
Masala :
Riffi#"t;"
Szeiyoiorek
Tymiinek O
-
il**
H.Hllo' l
fyig,'.'ft"
'
Strqczkowe:
Fasola
Fasolka adzuki
Groch
Soczewica
Soia czarna r 2olta
Rvbv:
Karp
LosoS
Okorl
Pstr4g
Migso:
'Wieprzowina
lf#*:.,*ff
Hrn
Sz1.n!asufow
Mieso oeklovrane,
#edz'cjne,sdfbn. i
suszone
Pozostole:
Miso
I
"wi.ros.o.ra
smok
ostry
kieruie
w 9619
187806294.002.png
Zgłoś jeśli naruszono regulamin