Gulasz.pdf
(
30 KB
)
Pobierz
Gulasz
Gulasz
Przygotowanie:
Mięso pokroić w kostkę, podsmażyć na oleju. Cebulę obrać, drobno pokroić, podsmażyć. Przełożyć
mięso i cebulę do rondla. Dolać szklankę wody, dusić ok. 2 i 1/2 godziny. Sos uzupełniać wodą w
miarę odparowywania. Jarzyny obrać, poszatkować, fasolkę pokroić. 20 min. przed końcem
duszenia dodać jarzyny wraz z Przyprawą do gulaszu. Podawać z kaszą.
Składniki:
80 dag mięsa wołowego, 2 średnie cebule, 3 marchewki, 1 pietruszka, 1/2 selera, 2 papryki, mała
puszka fasolki szparagowej, olej, 1,5 łyżki przyprawy do gulaszu.
Produkty
Przyprawa do gulaszu
Plik z chomika:
kapciajerzy1
Inne pliki z tego folderu:
Pikantne curry z wołowiny.pdf
(1186 KB)
Wołowina.pdf
(403 KB)
Beuff A La Strogonoff.pdf
(30 KB)
Strogonow z polędwicy.pdf
(28 KB)
Polędwica w sosie na śmietanie.pdf
(29 KB)
Inne foldery tego chomika:
- Renata Dąbkowska Dystans 2011 REAKTYWACJA
(1)
+++Zakochaj sie po polsku
= PIOSENKI MIŁOSNE =
►♫ Leszcze
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin