Pasta z makreli.pdf
(
29 KB
)
Pobierz
46983167 UNPDF
Pasta z makreli
Składniki Przepis
spora wędzona makrela
20 dag półtłustego twarogu
ze trzy konserwowe ogórki
2 łychy majonezu
koperek świeży lub suszony
sól, pieprz
łyżeczka przecieru
pomidorowego
Makrelę pozbawić ości i skóry i dokładnie rozgnieść
z twarogiem.
Wymieszać z pokrojonymi w drobną kostkę
ogórkami, dodać majonez, przecier pomidorowy,
przyprawy, trochę posiekanego koperku i dokładnie
połączyć.
Pasta jest doskonała do pieczywa, mnie najbardziej
smakuje z ostrym keczupem na kanapce.
Plik z chomika:
bojar222
Inne pliki z tego folderu:
Dorsz na słodko.docx
(70 KB)
RYBY_-_w_kuchni.zip
(815 KB)
Owoce_morza.pdf
(324 KB)
Ryba po grecku.pdf
(33 KB)
Śledzie w marynacie.pdf
(32 KB)
Inne foldery tego chomika:
alkochole
bulki pizza
ciasta
dieta
DIETY
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin