Risotto.pdf
(
66 KB
)
Pobierz
2707615 UNPDF
Risotto
Składniki
30 dag pieczeni wieprzowej, 5 łyżek ostrego keczupu, 4 łyżki
posiekanego selera naciowego, mały listek laurowy, 3 łyżki
wytrawnego białego wina, pół szklanki długoziarnistego ryżu, sól,
pieprz
Sposób przyrządzania
Mięso pokroić w słupki lub kostkę, włożyć do okrągłego żaroodpornego naczynia.
Pozostałe składniki połączyć, dodać do mięsa, wymieszać. Naczynie przykryć pokrywą
lub mikrofalową folią i przez 22 minuty mikrofalować przy ŚREDNIO WYSOKIEJ MOCY
(70 proc.), raz zamieszać.
Proporcje dla 2-3 osób.
Plik z chomika:
walbe
Inne pliki z tego folderu:
Omlet.pdf
(53 KB)
Łosoś Terijaki(1).pdf
(56 KB)
Ciasteczka z muesli(1).pdf
(45 KB)
Krem francuski.pdf
(46 KB)
Nuggets szpinakowe.pdf
(66 KB)
Inne foldery tego chomika:
Baby Cook - książka kucharska dla najmłodszych
Bimber
Chleb
CIASTA
ciasteczka
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin