Krążki ryby z chrzanem.pdf
(
54 KB
)
Pobierz
34420103 UNPDF
Krążki z ryby z chrzanem
Składniki
Sposób przyrządzania
Na 1 kg ryby oczyszczonej ze skóry i grubszych ości, ubitej w
moździerzu, dodać 3 bułki rozmoczone w śmietance, usmażonej
jajecznicy z 2 jaj, na cebulce zarumienionej na maśle, i 20 dag
masła surowego; wszystko to razem z rybą ubić, posolić i
przetrzeć przez sito. Z knelu tego wałkować na stolnicy,
podsypując mąką, wałeczki grubości palca. Zwijać krążki, sklejać i smażyć na maśle.
Podawać na półmisku. Osobno podać utarty chrzan.
Plik z chomika:
walbe
Inne pliki z tego folderu:
Łosoś gotowany na parze.pdf
(53 KB)
Zapiekanka z ryby i ziemniaków.pdf
(52 KB)
Ryba duszona z ziemniakami.pdf
(53 KB)
Ryba pieczona.pdf
(53 KB)
Herbaciana ryba(2).pdf
(63 KB)
Inne foldery tego chomika:
Baby Cook - książka kucharska dla najmłodszych
Bimber
Chleb
CIASTA
ciasteczka
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin