DIETA na wrzody.pdf

(42 KB) Pobierz
Microsoft Word - DIET.doc
DIET
NO MILK
NO GLUTEN, Dieta bezglutenowa – zredokowac do minimum
NO SUGAR – STEVIA OK!!!
NO Processed food – kielbasy, wedliny, itp…
OK:
Anti Fungal treatment – H2O2
Eggs
Meat – beef, chicken, duck, fish-omega3
Oil, OLIVE, FLAX (LEN), Fish-Oil
Apple Cider Vinegar-Ocet Jablkowy
Kasze: gryczana i jaglana, quinoa- Guinoa
Veggies
Fruits
Avocado – Omega6
SEED Morele – B17 (10szt dziennie)
Nasiona – slonecznik, dynia, sezam, len, itp…
1000mg Vit C
1000 IU Vit D3
Nowotwor:
Podniesc PH do 7.4!!!, Wzmocnic Immune system.
B17 (Pestki Moreli (Syria-Chiny)),
H2O2 – Perhydrol zmiana PH, odgrzybienie (Candida) organizmu
VitC Intravenous,
Essiac Tea,
Oleander,
Bicarbonate (Sodka),
Sodium Dichloroacetate (NaDCA or DCA ) - apoptosis
Cesium Chloride – Chlorek Cezu - CsCl – increase PH by replacing Potassium with Cesium
Rekina cartilage extract – antiangiogenic ,
Dieta antiangiogenic,
ZERO Cukru!!!, ZERO Mleka I Produktow!!!,….
Pozbyc sie kanalowo leczonych zebow!!!
Pozbyc sie amalgatowych wypelnien!!!
Wyczyscic watrobe I organizm z toksyn (metale ciezkie)
Wysoko zasadotwórcze
(ph 9.0 do 8.1)
cytryny
arbuzy
pieprz cayenne
suszone daktyle
suszone figi
limonki
mango
morele suszone
melony
papaja
pietruszka
winogrona bezpestkowe
rzeŇucha
boęwina
wodorosty morskie
szparagi
endywia
kiwi
winogrona pestkowe słodkie
marakuja
gruszki słodkie
ananas
rodzynki
soki warzywne ĻwieŇe niesłodzone
Wysoko kwasotwórcze
(pH 5.9 do 5.0)
sztuczne słodziki
wołowina
sery Ňółte
gazowane słodkie napoje
biała mĢka
jagniħcina
wĢtróbka
ciastka z białej mĢki
wieprzowina
cukier
piwo
cukier brĢzowy
drób (kurczħta)
sarnina
czekolada
kawa
budyı
dŇemy
herbata czarna
galaretki
likier alkoholowy
makaron mĢczny
sól
makaron z semoliny
drób (indyki)
chleb pszenny
ryŇ biały
Ļ rednio zasadotwórcze
(pH 8.0 do 7.1)
jabłka słodkie
morele
kiełki lucerny
awokado
banany (dojrzałe)
jagody
pomidory słodkie
marchew
seler
porzeczki
daktyle ĻwieŇe
figi ĻwieŇe
czosnek
agrest
winogrona mało słodkie
grejfruty
zioła (swieŇe, zielone)
sałata
nektarynki
brzoskwinie słodkie
gruszki mało słodkie
groszek zielony słodki swieŇy
dynia
szpinak
jabłka kwaĻne
pħdy bambusa
fasola szparagowa zielona ĻwieŇa
buraki
brokuły
kapusta
winogrona kwaĻne
jarmuŇ
kalarepa
sałata lodowa
pomaraıcze
pasternak
brzoskwinie mniej słodkie
maliny
truskawki
kabaczki
kukurydza słodka ĻwieŇa
rzepa
ziemniaki w mundurkach
ocet winny
Ļ rednio kwasotwórcze
(pH 6.9 do 6.0)
ryby
soki owocowe z cukrem
kiełbasy i wħdliny
chleb Ňytni
płatki zboŇowe
płatki kukurydziane
owoce morza
wino
jogurt słodzony
banany zielone
gryka
sery pleĻniowe
jajka gotowane na twardo
ketchup
majonez
szynka
makaron pełnoziarnisty
orzeszki ziemne
ziemniaki gotowane
popcorn solony
ryŇ basmati
ryŇ brĢzowy
sos sojowy
słabo zasadotwórcze (do pH 7.0)
słabo kwasotwórcze (do pH 7.0)
migdały
karczochy
brukselka
zielona herbata
wiĻnie
orzech kokosowy ĻwieŇy
ogórki
bakłaŇany
miód ĻwieŇy
por
grzyby
oliwki ĻwieŇe
cebula
chleb esseıski
chrzan
sól morska
przyprawy
zółtko gotowane na miħkko
mleko kozie surowe
oliwa
kalafior
rabarbar
soja ziarno suche
sezam nasiona
mleczko sojowe
kiełki zbóŇ
mleczko sojowe
tofu
pomidory mało słodkie
otrħby
orzechy nerkowca
chleb Graham
Ňurawiny
fruktoza
miód pasteryzowany
soczewica
mleko krowie homogenizowane
musztarda
orzeszki pistacjowe
krakersy
kakao
nasiona słonecznika
nasiona dyni
orzechy włoskie
borówki
masło słone
fasola ziarno suche
mleko kozie homogenizowane
oliwki konserwowe
Ļliwki
chleb razowy pełnoziarnisty
suszone Ļliwki
Produkty neutralne (pH 7.0)
masło ĻwieŇe niesolone
Ļmietana
margaryna
mleko krowie ĻwieŇe
oleje roĻlinne (oprócz oliwy)
serwatka
jogurt naturalny
Zgłoś jeśli naruszono regulamin