Bimber 1.pdf
(
14 KB
)
Pobierz
Bimber 1
Bimber 1
resztki porzeczek po robieniu soku
cukier
droŜdŜe
woda
proporcje dość dowolne z wyjątkiem droŜdŜy tych w zaleŜności od ilości produktu
końcowego do 2kg na 50litrów zacieru owoców - duŜo cukru ? zalać wodą i najlepiej
podgrzewać(grzałka akwarystyczna była dobra) przez 2-3 tygodnie aŜ przefermentuje potem
juŜ tylko destylacja najlepiej dwukrotna
Plik z chomika:
MiczaArt
Inne pliki z tego folderu:
Zubrówka.pdf
(18 KB)
Przepalanka.pdf
(11 KB)
Porterówka.pdf
(5 KB)
Pieprzówka.pdf
(11 KB)
Pasikonik.pdf
(15 KB)
Inne foldery tego chomika:
Likiery
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin