Likier Miodówka.pdf
(
12 KB
)
Pobierz
Likier Miodówka
Likier Miodówka
1 l spirytusu,
500 ml wody,
50 dag miodu,
250 ml rumu,
5 dag kawy naturalnej
Miód zrumieniĆ, wlaĆ 250 ml wody, zagotowaĆ, zdjĄĆ z ognia, połĄczyĆ z naparem z kawy
naturalnej, rumem, spirytusem, przelaĆ do butelek, zakorkowaĆ i pozostawiĆ na 5-6 tygodni.
NastĘpnie przelaĆ przez lejek z wata do butelek, zakorkowaĆ.
Plik z chomika:
MiczaArt
Inne pliki z tego folderu:
Lkier kawowy Mocca.pdf
(11 KB)
Likiery informacje ogólne.pdf
(17 KB)
Likier żółtkowy.pdf
(21 KB)
Likier ze świeżych róż.pdf
(24 KB)
Likier z poziomek.pdf
(16 KB)
Inne foldery tego chomika:
Drinki
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin